top of page

Мозаечна Фасадна Мазилка

Мозаечни и Минерални Мазилки - Цени, Каталози и инструкции "Направи Си Сам"

Минералната мозайка е изящен и оригинален декоративен материал, познат още от Византийски времена, когато е украсявал религиозни и културни сгради. Универсалното приложение на мозаечната мазилка и позволява да се комбинира с всякакви стилови посоки за декориране на интериора, а устойчивостта и срещу ултравиолетови лъчи и вода я прави много подходяща за завършека на фасадите на жилищни и обществени сгради.

 

Мозаечната повърхност поддържа яркостта на цветовете и оригиналната си форма през целия си период на експлоатация, без риск от избледняване, пукане и застаряване.

Универсалното и приложение, широката гама от красиви мозайки и изключителната и издръжливост са причините за популярността на мозаечната мазилка и в днешно време.

Unt222itled-1.jpg

УПОТРЕБА:

Минерално мозаечните ни мазилки са подходящи както за екстериори и фасади, така и за интериорни стени. Те са изключително обработваеми, здрави и водоустойчиви. 

Силно Ви препоръчваме да разгледате нашите каталози и мостри на живо, защото пълният ефект и релефът на мазилката не се вижда на екрана.

ЦЕНИ НА КВАДРАТ:

Цените на мозаечните мазилки варират изключително много според стил, приложение и минерална композиция, моля позвънете ни на телефон 0889 57 15 88 за по-точна справка.

ТЕХНИКА: 

Препоръчително е да се нанесе от майстор, но по-находчивите могат и сами да си нанесат мазилката като следват инструкциите "Направи Си Сам".

В случай, че си нямате майстор можем да ви насочим към наши сертифицирани майстор-мазачи.

ВРЕМЕ: 

Собствениците на сгради могат да очакват да прекарат ден-два в полагането на мозаечна мазилка.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Повърхността, върху която ще се нанася мазилката, трябва да е твърда, чиста и суха, без лощо свързани части, мазни петна и др. Подходящи са следните повърхности: циментово-варови разтвори (на поне един месец), фибро-циментови панели и др. бетонни повърхности (на най-малко един месец), гипсокартонни панели, тухлени стени и др. Преди нанасяне повърхността трябва да бъде покрита с грунд BK-Acryl. Грундът трябва да се остави да изсъхне, преди да нанесете хоросан за поне 12 часа.

ИНСТРУКЦИИ: - "Направи Си Сам"

Преди употреба мазилката трябва да се разбърка добре. При необходимост се разрежда с малко количество вода до 1% (до 250 мл / 25 кг) с цел регулиране на консистенцията на мазилката, докато стане пенеста. Смесването на мазилката трябва да се извърши, като се излее от едната кофа в друга, на ръка или с бавно въртящ се електрически миксер. Смесването на материала със стандартен бързо въртящ се електрически миксер може да повреди на цветните мраморни зърна. Следователно мазилката може да стане мътна и е възможно е да възникне затъмняване на емулсията и пребоядисване.

Мазилката се нанася ръчно с помощта на мистрия от неръждаема стомана в ширина 2-2,5 мм с движения отдолу-нагоре. Изгладете материала в една посока веднага след нанасянето. Нанесеният слой трябва да бъде добре подравнен, за да се елиминират видимите пространства между зърната. Необходимо е да се работи равномерно и без прекъсване върху непрекъснати повърхности на стените.  Докато изглаждате повърхността, инструментите трябва периодично да се почистват и да се отстранява излишната емулсия, за да се избегне потъмняване на масата след изсушаване.

Магазин

Заповядайте в нашия магазин на

Пещерско Шосе 27 (срещу Електротехникума) 

където може да разгледате широка гама от

висококачествени минерално мозаечни мазилки за всеки бюджет заедно с техните физически каталози и мостри.

С грижливо обслужване ще Ви помогнем да направите перфектния избор.

trendigpicture.jpg

КОНТАКТИ

0889 57 15 88

boimazilki@gmail.com

АДРЕС

бул. Пещерско Шосе 27

Срещу ПГЕЕ Пловдив - "Тета"

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник - петък 8:30 -18:00

събота 8:30 -15:00

bottom of page