top of page

Пясъчни Мазилки

Сахара, Сафари, Хоблио, Сабуладор - Цени, Каталози и инструкции "Направи Си Сам"

Пясъчните мазилки са направени от специални смоли, естествени филъри и песъчинки от фин пясък или стъкло, които създават ефекта на пясък в движение. Многото вариации на основите и цветовете позволяват на продуктите да се използват във всички среди, както класически, така и модерни, отговарящи на най-взискателните и най-изтънчените вкусове.

Ако търсите нещо повече от просто две ръце нова боя за дома или офиса, пясъчната мазилка „Сахара“ може да е точно това от което имате нужда.

Заедно с венецианските така наречените пясъчни мазилки са най-популярният избор на интериорни декоративни мазилки в България и по света. Популярността им се дължи на изключително интригуващия им вид, лесното приложение и вечната им издръжливост. 


Някога лукс само за фараоните в Египет и благородниците на Древен Рим, поради тогавашния им сложен, трудоемък и изключително дълъг процес на нанасяне, декоративните мазилки вече са достъпни за всеки.

В нашия магазин можем да ви предложим съвременните еквиваленти на мазилките красящи древните пирамиди, дворци и вили – пясъчни мазилки на водна основа с екологични и внимателно подбрани суровини, които отнемат само няколко часа за да се нанесат и изсъхнат. 

saharafinal11.jpg

УПОТРЕБА:

Пясъчните мазилки са само за интериорни стени, като са особено подходящи за хола, коридора и спалнята.

ЦЕНИ НА КВАДРАТ:

Цените на пясъчните мазилки в нашия магазин започват от 5 лева на квадратен метър, моля позвънете ни на телефон 0889 57 15 88 за по-точна справка.

ТЕХНИКА: 

Препоръчително е да се замаже от майстор, но по-находчивите могат и сами да си нанесат мазилката като следват инструкциите "Направи Си Сам".

В случай, че си нямате майстор можем да ви насочим към наши сертифицирани майстор-мазачи.

ВРЕМЕ: 

Собствениците на жилища могат да очакват да прекарат ден-два в прилагането пясъчната мазилка.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Може да нанесете пясъчните ни мазилки на небоядисани или боядисани стени и тавани. Най-важното е повърхността да е плоска, чиста и гладка. Което означава, че ще трябва да ошлайфате, ако стената има неравности.

ИНСТРУКЦИИ: - "Направи Си Сам"

Първо, подгответе повърхността. Независимо дали възнамерявате да приложите декоративната мазилка по стените или тавана, поставете найлон под повърхността, която ще боядисвате за да предпазите пода и мебелите си от капки и пръскане.

Отстранете всички картини, завеси и приспособления от стената и запълнете останалите дупки с шпакловаща паста. Оставете пастата да се втвърди според инструкциите на производителя, след това леко се шлифовайте запечатаните участъци с шкурка 100 мм.

Следва да изчистите праха от шкурката – заедно с насъбраната през времето мръсотия от стената като смесите една чаена лъжичка течен сапун и четири чаши топла вода в голяма кофа. Избършете цялата повърхност с чист парцал наситен с разтвора от сапун, след това изплакнете парцала с чиста вода и минете стената още един път за да премахнете пяната.

След като изсъхне напълно, покрийте ръбовете на повърхността с тиксо.

Продължете с инструкциите показани във видеото "Направи Си Сам" което сме приготвили за Вас.

КАТАЛОЗИ НА ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ:

Силно Ви препоръчваме да разгледате нашите каталози и мостри на живо, защото пълният ефект и релефът на пясъчната мазилка не се вижда на екрана.

art
Каталог Valpaint
"Хоблио"
finiture_1
sabulador-1
val-sabulador_soft-600x600
"Иридесшенте"
"Оригинале"
"Маравиглиа"
Метеоре-Цементо
Клондике
Клондике-Ферро
Клондике-Кортен
Каталог Сан Деко
Магазин

Заповядайте в нашия магазин на

Пещерско Шосе 27 (срещу Електротехникума) 

където може да разгледате широка гама от

висококачествени пясъчни мазилки за всеки бюджет заедно с техните физически каталози и мостри.

С грижливо обслужване ще Ви помогнем да направите перфектния избор.

trendigpicture.jpg

КОНТАКТИ

0889 57 15 88

boimazilki@gmail.com

АДРЕС

бул. Пещерско Шосе 27

Срещу ПГЕЕ Пловдив - "Тета"

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник - петък 8:30 -18:00

събота 8:30 -15:00

bottom of page