top of page

Mазилки Tравертин

Травертино, Траче, Метеор, Обианте - Цени, Каталози и инструкции "Направи Си Сам"

Травертинът е форма на варовик, отлаган от минерални извори, особено горещи извори. Той често има влакнест или концентричен вид и съществува в бели, червени, кремави и дори ръждиви разновидности. Използван е като луксозен строителен материал още от древни времена. Римляните добивали травертин за изграждане на храмове, паметници, бани и амфитеатри като Колизеума, който е най-голямата сграда в света, построена предимно от Травертин.

Декоративните ни мазилки Травертин са изработени от пулверизирани минерали, варовик и специални добавки за да предоставят прекрасния, триизмерен ефект на естествения камък – без трудоемката, тромава и скъпа инсталация на тежки плочи от варовик.

Те създават текстурирана повърхност, която ви позволява да получите уникален за Вас дизайн и ефекти. 
Поради своя минерален състав, мазилките ни с ефект Травертин са изключително устойчиви на влага и стареене, също така те са екологично чисти, дишащи и водоустойчиви.

RococoI__Travertino2.jpg

УПОТРЕБА:

Мазилките Травертин са подходящи както и за екстериорни стени и фасади, така и за интериорни стени - коридори, холове, спални. Имаме и опции, които може да се нанесат директно върху плочки като например в банята и други мокри помещения.

ЦЕНИ НА КВАДРАТ:

Цените на мазилките травертин в нашия магазин започват от 5 лева на квадратен метър, моля позвънете ни на телефон 0889 57 15 88 за по-точна справка.

ТЕХНИКА: 

Препоръчително е да се нанесе от майстор, но по-находчивите могат и сами да си нанесат мазилката като следват инструкциите "Направи Си Сам".

В случай, че си нямате майстор можем да ви насочим към наши сертифицирани майстор-мазачи.

ВРЕМЕ: 

Собствениците на жилища могат да очакват да прекарат ден-два в полагането на Травертиновата мазилка.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Може да нанесете мазилката травертино на небоядисани или боядисани стени, тавани, фасади, подове и плочки. Най-важното е повърхността да е равна и чиста.

ИНСТРУКЦИИ: - "Направи Си Сам"

Първо, подгответе повърхността. Независимо дали възнамерявате да приложите декоративната мазилка по стените или тавана, поставете найлон под повърхността, която ще боядисвате за да предпазите пода и мебелите си от капки и пръскане. Отстранете всички картини, завеси и приспособления от стената и запълнете останалите дупки с шпакловаща паста. Оставете пастата да се втвърди според инструкциите на производителя, след това леко се шлифовайте запечатаните участъци с шкурка 100 мм.

Следва да изчистите праха от шкурката – заедно с насъбраната през времето мръсотия от стената като смесите една чаена лъжичка течен сапун и четири чаши топла вода в голяма кофа. Избършете цялата повърхност с чист парцал наситен с разтвора от сапун, след това изплакнете парцала с чиста вода и минете стената още един път за да премахнете пяната.

След като изсъхне напълно, покрийте ръбовете на повърхността с тиксо.

Продължете с инструкциите показани във видеото "Направи Си Сам" което сме приготвили за Вас.

Магазин

КАТАЛОЗИ НА МАЗИЛКИ С ЕФЕКТ ТРАВЕРТИН:

Силно Ви препоръчваме да разгледате нашите каталози и мостри на живо, защото пълният ефект и релефът на мазилката не се вижда на екрана.

0024761(1)
vivaldi
thb_tracce-260x185
RococoI__Travertino2017
Meteore_10_Intonaco2019
Метеоре
Метеоре-Цементо
nostalgie-basefinish
travertino-646x420
obiante

Заповядайте в нашия магазин на

Пещерско Шосе 27 (срещу Електротехникума) 

където може да разгледате широка гама от

висококачествени мазилки с ефект Травертин за всеки бюджет заедно с техните физически каталози и мостри.

С грижливо обслужване ще Ви помогнем да направите перфектния избор.

trendigpicture.jpg

КОНТАКТИ

0889 57 15 88

boimazilki@gmail.com

АДРЕС

бул. Пещерско Шосе 27

Срещу ПГЕЕ Пловдив - "Тета"

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник - петък 8:30 -18:00

събота 8:30 -15:00

bottom of page